سخنگوي سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي، ظهور اقدامات خشن و هتاكي گسترده به موسوي را نشانههايي آشكار و مثبت از شكست اصولگرايان در انتخابات رياست جمهوري دانست.
به گزارش ايلنا، محسن آرمين صبح امروز در گفتوگو با خبرنگاران افزود: رنگ سبز خواب از چشم آقايان ربوده و در تمام عرصهها ميتوان مصداقهاي روشني از بياخلاقي و بيادبي سياسي را ديد.
وي نمونههايي چون ممانعت دانشگاه تهران از ورود دانشجويان دختر محجبهاي كه شال سبز دارند، سخنراني شريعتمداري در اصفهان و يا پاره كردن بنرهاي موسوي در سطح شهر، اقداماتي هستند كه در عين خشن بودن، نشانههايي مثبت از روند رو به رشد احتمال پيروزي دانست.
وي با اشاره به نوشتههاي فاطمه رجبي عليه موسوي، گفت: دو ماه پيش در روزنامه كيهان، مقاله معتدلي نوشته شد و با ابراز اينكه موسوي عزيز است و نخست وزير دوران امام بوده، با نوشتههاي اين خانم مخالفت شد ولي همان موقع ما پيشبيني كرديم كه دو ماه ديگر همين نوشتهها را در كيهان خواهيم ديد و اين پيشبيني امروزه محقق شد و آقاي شريعتمداري، مديرمسئول روزنامه كيهان است، به صراحت اعلام ميكند كه عاشورا شده و بايد يزديان را هلاك كرد.
نايب رئيس مجلس ششم ادامه داد : به آقاي شريعتمداري توصيه ميكنيم كه نقش ياران امام حسين به ايشان نميآيد و ايشان نقش خوارج را بهتر ميتواند بازي كند.
آرمين خاطر نشان كرد: ترديد نداشته باشيد كه اگر اصولگرايان به پيروزي در انتخابات اطمينان داشتند، نه تنها دست به تخريب و هتاكي نميزدند، بلكه با اظهارات به ظاهر مدرن و مدني از حضور رقيب تجليل ميكردند.
سخنگوي سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي در ادامه با اشاره به برخي اقدامات دولت مانند هزينههاي بيحساب و كتاب و بدون مصوبه قانوني، افزايش پرداختهاي بيرويه و توزيع پول در سطح روستاها و شهرهاي كوچك، افزود: ما مخالف بهبود وضعيت حقوق و زندگي كارمندان و بازنشستگان نيستيم، ولي وقتي بدون اينكه تحركي در توليد و اقتصاد صورت گيرد، حقوق بخشي از جامعه به صورت بيرويه افزايش مييابد، مسلم است كه با پيامدهايي چون افزايش تورم ناشي از توزيع پول روبرو ميشويم و در اين شرايط، وضعيت زندگي اقشاري كه درآمد ثابت دارند، بدتر ميشود.
آرمين با ارائه فيش حقوقي بهزاد نبوي، عضو شوراي مركزي سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي به خبرنگاران، گفت: ذيل فيش با خط قرمز تاكيد شده كه پرداختي عليالحساب بوده و مابهالتفاوت در اسرع وقت پرداخت ميشود و در صدر برخي فيشهاي هم عنوان معاونت منابع انساني نهاد رياستجمهوري درج شده تا دريافتكننده متوجه شود اضافه پرداخت از كجا آمده است و بايد در انتخابات به چه كسي راي بدهد.
وي از اقدامات صداو سيما و تبديل شدن اين نهاد به ارگان تبليغاتي دولت نهم، به عنوان نكته برجسته ديگر انتخابات پيشرو ياد كرد و گفت: صدا و سيما، انتخابات رياست جمهوري را با هفته دولت اشتباه گرفته است و علاوه بر پخش تيزرهاي تبليغاتي بخصوص در آگهي ميان برنامه سريالهاي پربيننده، حتي سريال جومونگ را هم به خدمت گرفته و زمان پخش اين سريال را طوري تغيير دادند كه برنامه مستند تبليغاتي احمدينژاد براي بيشترين تعداد بيننده پخش شود و مردم از ديدن اين برنامه محروم نشوند.
آرمين درباره بيانيه اخير سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي درباره لزوم عدم دخالت نهادهاي نظامي در انتخابات، گفت: بديهي است كه فعاليتهاي بسيج، بخصوص سمت و سوي سياسي اعضاي فعال اين نهاد متاثر و تحت راهبرد فرماندهان عالي سپاه است و دخالت دادن اين جهتگيري در حوزه سياست، يعني دخالت نظاميان در سياست و اين امر با قانون اساسي مغايرت دارد.
وي با تاكيد بر اينكه تشكيلات برخوردار از حمايت مالي، لجستيكي و تشكيلاتي سپاه نميتواند به نفع يا عليه يك كانديدا وارد ميدان شود، افزود: اگر بپذيريم كه برخي از بسيج غيرنظامي است و ميتواند در انتخابات دخالت كند، احتمالا بايد بپذيريم كه بخشهاي اقتصادي نهادهاي نظامي كه به لطف دولت نهم در عقد قراردادهاي چند ميليارد دلاري پيشگام هستند، نيز غيرنظامي هستند و ميتوانند بخشي از هزينههاي كانديداي مطلوب خويش در انتخابات را تامين كنند. در حالي كه همگان ميدانند پذيرش و يا عمليشدن چنين گزارههايي، چه پيامدهاي سويي براي كشور و جامعه خواهد داشت.
وي در پاسخ به سوالي درباره اينكه آيا ميتوان تشكيل شاخه بسيج در ستاد موسوي را پذيرش دخالت نظاميان در سياست دانست، گفت: درباره عدم دخالت نظاميان در سياست، دو جنبه وجود دارد. اول اينكه نظاميان حق دخالت سازمانيافته سياسي ندارند و بحث دوم به اين برميگردد كه احزاب نميتوانند در درون نهادهاي نظامي فعاليت سياسي داشته باشند. در مورد شاخه بسيج ستاد موسوي بايد گفت كه كساني كه فعاليت دارند، بازنشسته سپاه هستند، هيچ ارتباط تشكيلاتي با نهادها و شاخههاي مختلف نهادهاي نظامي ندارند، سوابق بسيجي و يا خدمت در نهادهاي نظامي داشتهاند و در راستاي تبيين ديدگاههاي موسوي براي لايههايي از جامعه كه احساس ميكنند دغدغه بيشتري در مورد ارزِشهاي انقلاب دارند، تلاش ميكنند و اين موضوع مغايرتي با قانون ندارد.
سخنگوي سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي درباره چگونگي حمايت اين نهاد از موسوي گفت: حمايت ما قاطع و فعالانه در تمام كشور است و در تمامي مصاحبهها، سخنرانيها و بيانيههايي كه در حمايت از موسوي صادر شده، بر اين موضع تاكيد شده است.
وي ادامه داد: ما بر خلاف اصوگرايان كه با چشمي گريان و دلي پرخون و به علت رودربايستي با قدرت، ناچار به حمايت از احمدينژاد شدهاند، قاطعانه از موسوي حمايت ميكنيم.
آرمين در پاسخ به سوالي درباره انتظاراتي كه سازمان از موسوي در قبال حمايتش دارد، گفت: حمايت ما غيرمشروط است و در دوره قبل هم كه با موسوي و براي تشويق او به حضور در صحنه صحبت كرديم، تاكيد داشتيم كه هيچ چشمداشتي نداشته و نداريم.
وي با اشاره به اينكه تنها اصلاحطلبان نيستند كه مخالف وضع موجود هستند، افزود: ترديد و يا تصميم ديگر هنگام برخي اصولگرايان و يا عدم حمايت رسمي جامعه روحانيت مبارز و جامعه مدرسين حوزه علميه قم از احمدينژاد نشان ميدهد دغدغه تغيير وضع موجود، همگاني است و منحصر به اصلاحطلبان است.
وي درباره تركيب احتمالي كابينه موسوي و حضور خاتمي در كابينه وي، گفت: مطمئن هستيم كه كابينه وي، متشكل از مديران قوي و متناسب با مقتضيات كشور خواهد بود و در مورد حضور خاتمي هم بايد گفت كه عرف نيست كه رئيسجمهوري در كابينه رئيسجمهور ديگر باشد ولي قطعا خاتمي به عنوان همراه، حامي و مشاورعالي در كنار موسوي خواهند بود.
آرمين درباره پيشبيني سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي از نتيجه انتخابات، گفت: اگر روند رو به رشد آراي موسوي همينگونه كه در روزهاي اخير بوده، تداوم يابد، هفته آينده ميتوانيم خبر پيروزي وي در دور اول را به شما بدهيم.
وي در پاسخ به سوالي درباره تاكيد ويژه احمدينژاد بر دستاوردهاي هستهاي نظام در تبليغات انتخاباتي و عدم پرداختن به ساير حوزهها و عملكرد چهارساله دولت، گفت: مصادره كردن دستاوردهاي هستهاي، يك تاكتيك براي پوشش بحران ناكارآمدي است. دولت در ساير حوزهها دستاوردي نداشته و ميخواهد اين ضعف را با موضوع هستهاي پوشش دهد. در حالي كه در همين موضوع هستهاي هم هيچ دستاوردي جز افزايش تعداد سانتريفوژها نداشته است، آنهم به قيمت رفتن پرونده ايران به شوراي امنيت. در دولت خاتمي بسياري از دستاوردهاي مهمتر مانند راهاندازي يوسياف اصفهان بدون هيچ هزينهاي صورت گرفت.
سخنگوي سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي با اشاره به هشدارهاي كارشناسي در مورد مسائل هستهاي، گفت: ما را متهم به مرعوب بودن كردند و گفتند با حمايت غيرمتعهدها از ايران، پرونده به شوراي امنيت نميرود. تاكيد كرديم كه اگر پرونده به شوراي امنيت برود، ايران گروگان آمريكا ميشود، چون آمريكا حق وتو دارد و نميگذارد كه پرونده خارج شود، ولي توجه نكردند، پرونده به شوراي امنيت رفت و عملكرد دولت نهم باعث شد كه ايران در شوراي امنيت، گروگان آمريكا شود. بعد گفتند كه با روسيه و چين هماهنگ هستيم و قطعنامه عليه ايران صادر نميشود، ولي قطعنامه هم صادر شد.
وي درباره اينكه پيروزي موسوي چه پيامدهايي براي اقتصاد ايران خواهد داشت، گفت: ما اعتقاد داريم كه اگر برخي كارها را انجام ندهيم، مثلا سازمان برنامه و شوراهاي عالي منحل نشوند، صندوق ذخيره ارزي را براي توزيع پول خالي نكنيم و يا 54 درصد تخلف در اجراي بودجه نداشته باشيم، وضع اقتصاد بهتر خواهد شد.
آرمين همچنين در پاسخ به سوالي درباره تدابير انديشيده شده براي فعاليت مطلوب كميتههاي صيانت از آرا گفت: تنوع كانديداها و تجربيات دوره قبل، بيانگر آن است كه ما حداكثر تلاش خود را براي انجام سالم انتخابات خواهيم داشت ولي اين امر در يك گام مستلزم همكاري مسئولين و در وجه بسيار مهم و تعيين كننده نيازمند مشاركت گسترده مردم در انتخابات است.
وي افزود: اگر هم جايي تلاشهاي كميته صيانت از آرا به نتيجه نرسد، حضور گسترده مردم ميتواند دخالتهاي احتمالي براي تغيير نتيجه را خنثي كند.