سرمربی تیم ملی را نباید شخص رییس جمهور انتخاب یا برکنار کند بلکه اینکار فرآیندی دارد که باید در فدراسیون فوتبال و توسط اهالی فن انجام پذیرد و حتی رییس فدراسیون فوتبال هم حق انتخاب یا عزل مربی تیم ملی را ندارد
رئيس اسبق فدراسيون فوتبال و رییس کمیته ورزش ستاد ميرحسين موسوي پيرامون دلايل حضور خود در اين ستاد گفت: با توجه به شناختي كه از ديدگاههاي وي در مورد ورزش داشتم و بادعوتي كه از سوي اين ستاد انجام شد، پذيرفتم كه در ستاد ميرحسين موسوي حضور داشته باشم.
بهروز صحابه در گفتوگو با خبرنگار ايلنا اظهار داشت: مهندس موسوي را فردي پر كار، امين، صادق وعلاقهمند به پيشرفت كشور ميدانم واين برايم بسيار مهم بود كه با انگيزه فراوان در ستاد وي حضور داشته باشم.
وي همچنين گفت: ديدگاههاي مهندس موسوي در مورد ورزش غالباَ در برنامههاي ويژه ورزشي وهمچنين رسانههاي گروهي تشريح و به اطلاع عموم رسانده شده است.
صحابه افزود: وقتي كه به رويكردهاي منتشر شده در مورد ورزش از سوي مهندس موسوي نگاه كنيم با نكات برجسته و مهمي مواجه ميِشويم كه ميتواند به پيشرفت ورزش واعتبار جهاني آن منجر شود و متوجه ميشويم كه نگاه مهندس موسوي به ورزش حاكي از اهميتي است كه ايشان براي آن قائل است.
وي همچنين پيرامون مشكلات ورزش ايران وچگونگي اصلاح آن افزود: مشكلات اساسي ورزش در حال حاضر در درجه اول عدم آشنايي مديران طراز اول ورزش با موضوع ورزش و فقدان تجربه كافي و ضعف جدي در مديريت است.
به طور مثال ايجاد بحرانهاي مختلف ورزشي نظير تعليق فوتبال كشور يا بركناري غيرقانوني رئيس فدراسيون فوتبال و دخالت در انتخاب روساي فدراسيونها كه ميبايست طبق قانون با راي آزاد اهل فن هر رشته در مجمع عمومي آن انتخاب شوند از جمله این موارد است.
صحابه گفت: گماردن افراد بيتجربه و بيتخصص و غير ورزشي بر اساس سليقه سياسي در اكثر پستهاي مهم ورزشي به خصوص فدراسيونها كه بالاترين مراجع فني در ورزش هستند و يا دخالت نابجا و غيرفني در انتخاب سرمربي تيم ملي فوتبال ومديران باشگاههاي ورزشي پرطرفدار و يا انتصاب نابجاي افراد متخصص در فدراسيونهاي مهم ومدالآور از جمله فدراسيون وزنهبرداري، فوتبال و كشتی از جمله دیگر مشکلات فعلی بافت ورزش کشور است.
وي اضافه کرد: البته تنها با تعويض رئيس سازمان تربيت بدني به دليل ديدگاههای نادرست مشكل ورزش حل نخواهد شد و راهحل همان راهحل كلاني است كه اكثريت مردم در انتخابات دهم به دنبال آن هستند يعني روي كار آمدن دولتي معتقد به برنامه، مديريت، عقلانيت و استفادهاي بهينه از منابع كشور.
صحابه افزود: سرمربی تیم ملی را نباید شخص رییس جمهور انتخاب یا برکنار کند بلکه اینکار فرآیندی دارد که باید در فدراسیون فوتبال و توسط اهالی فن انجام پذیرد و حتی رییس فدراسیون فوتبال هم حق انتخاب یا عزل مربی تیم ملی را ندارد بلکه باید براساس یک شاخص ها و معیارهایی که توسط کمیته فنی ترسیم می شود مربی تیم ملی انتخاب شود تا با یک شکست یا یک پیروزی شاهد برکناری او نباشیم. متاسفانه نمونه این رفتار را در جریان انتخاب و برکنار علی دایی از سمت مربیگری تیم ملی فوتبال ایران شاهد بودیم و دیدیم که فوتبال ما چه ضربات بزرگی خورد، اول اینکه نیروی ارزشمند و بزرگی مثل علی دایی را حاشیه نشین کردیم و در نتیجه گیری تیم ملی هم اوضاع و احوالمان همین است که می بینید در حالی که اگر دایی بر اساس یک سیستم و چارچوب انتخاب می شد حالا هم دایی را از دست نداده بودیم و هم اینکه در نتیجه گیری موفق تر از این عمل می کردیم.